1 Porsiyon (160 gram): Kkal 346,86; Protein 17,63 g; Yag 19,62 g; Karbonhidrat 22,46 g
Servis: 1 porsiyon
Zaman: 5 dakika
Sabah kahvaltıda
veya sağlıklı atıştırmalık olarak tüketebilirsiniz.. Tatlı ve hafif tuzlu
tatları bir arada çok severim. Bana ğöre çok başaralı, siz ne derseniz?
Malzemeler:
• Elma 1/2 tane (50g)
• Muz 1/4 tane
(30g)
• Peynir (kaşar,
eski kaşar, gouda, beyaz keçi, emintsl, chadder..) 50 g
• Fıstık/fındık
ezmesi 1 yk (20g)
• Corn flakes 1
avuç (10g) (şekersiz
tavsiye ederim, BİM markette bulunur)
Başlayalım:
1) Elmayı
yuvarlak şeklinde dilimleyin.
2) Üzerine ince
kesilmiş peynir ve muz dilimlerini yerleştirin.
3) Fıstık
ezmesini sürün.
4) Izgaraya/
teflon tavaya/ milrodalgaya koyun, peynir eriğinceye kadar tutun.
5) Servis etmeden
önce üzerin ğevreklerden birazcik atın. Taze meyveler ve yoğurt ile güzel bir
kombinasyon oluşturuyor!
Afiyet olsun!
|
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder