|
|
Başlayalım:
1) Yapışmaz
tavada 1yk zeytin yağında ufak kesilmiş soğanı kavurun (3-4 dakika). Soğan
yumuşayınca ezilmiş veya kesilmiş pişmiş patatesi,.
2) Bir kasede muskatı, tuzu ve karabiberi
ekleyerek yumurtayı iyice çırpıp tavaya dökün, karıştırın.
3) Pufuduk olsun isterseniz kapağı kapatıp
kısık ateşte pişirin. Veya karıştırarak açık olarak pişirebilirsiniz.
4) Omlet piştikten hemen sonra üzerine
rendelenmiş pişmiş havucu, hindi füme, mozarellayı ve yeşilliği koyup rulo şeklinde sarın. 2 dakika bırakın ve 1-2 parmak kalınlıkta kesin.
5) Yanında taze kesilmiş domates, salatalık
ve zeytin ile hemen servis edin!
|
22 Ağustos 2015 Cumartesi
Hindili Rulo Omlet - 117kkal/100g
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder