|
|
Başlayalım:
1) Yapışmaz
tavada 1yk zeytin yağında ufak kesilmiş soğanı kavurun (3-4 dakika). Soğan
yumuşayınca ezilmiş veya kesilmiş pişmiş patatesi, muskatı, tuzu ve
karabiberi ekleyin.
2) Bir kasede yumurtayı iyice çırpıp tavaya
dökün, karıştırın.
3) Pufuduk olsun isterseniz kapağı kapatıp
kısık ateşte pişirin. Veya karıştırarak açık olarak pişirebilirsiniz. Veya yumurtayı tek tek kırıp da olabilir.
4) Bolca üstüne yeşilliği atın. Yanında
taze kesilmiş domates, salatalık ve zeytin ile hemen servis edin!
Afiyet olsun!
|
22 Ağustos 2015 Cumartesi
Hafif patatesli omlet/yumurta - 124 kkal/100g
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder