1 Porsiyon (370
gram): Kkal 365,50; Protein 48,50 g; Yağ 18,40 g; Karbonhidrat 2,05 g
Servis: 1 porsiyon
Zaman: 10 dakika
Çok pratik, kaliteli, bol proteinli ve gösterişli bir balık tarifi.
Pişmesi kolay, görüntüsü inanılmaz. Peynir olarak erimeyen peynirlerden
seçebilirsiniz.
Malzemeler:
• Somon filetosu 100g
• Kalamar/karides 100g
• Köy peyniri/helim 50g
• Yeşilllik(maydonoz,
fesleğen, dereotu vs..) 1 yk (5g)
• Tuz, karabiber
Başlayalım:
1) Somon filetosunu ve peyniri kuşbaşı, kalamarı halka şeklinde olarak kesin.
2) Üzerine hafif tuzu ve karabiberi serpin, karıştırın.
3) Karışık olarak şişlere takın.
4) Pişirme: 1.Elektrik ızgarada çevirerek 5-7 dakika. 2. Daha önce
ısıtılmış fırında10 dakika. 3.Tavada her tarafta 2er dakika.
5) Karabiberle ve yeşillikle süsleyip ızgara sebze, salata veya çorba ile
sıcakken servis edin!
|
25 Ağustos 2015 Salı
Deniz şiş - 152 kkal/100g
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder