1 Porsiyon (330gram):
Kkal 84,60; Protein 6,55g; Yag 1,76g; Karbonhidrat 9,42g
Servis: 1 porsiyon
Zaman: 5 dakika
SÜPER basit fakat SÜPER hafif ve lezzetli! Formda
kalmak ve göbek sahibi olmamak için bu salatayı yemelisiniz!!! Bu salata ete,
tavuğa, balığa, ciğere, omlete, kuru fasulyeye veya çorbaya eşlik yaparak çok
doyurucu ve size mutlu eden yemek olur!
Bazı akşamlar hafif geçirmek isteyince bu salata
ideal seçenektir! Göbek salatası içeren sizi göbekli asla yapmaz ;)
Mmmm... Salata yaprakların fresh tadını, dereotunun
doğal kokusunu, yoğurdun kremamsı yapısını düşününce bu salatayı hemen yapmak
istiyorum!
Malzemeler:
• Göbek salatası
220g (1/3 orta boy baş)
• Yoğurt 1,5% 2 tepeli
yk (100g)
• Dereotu 2 yk (10g)
• Deniz/Himalayı
tuzu
Başlayalım:
1) Göbek salatasını
yıkadıktan ve kuruduktan sonra ufak ufak kesin.
2) Dereotunu
incecik kıyın.
3) Servis yapmadan önce yoğurdu ve tuzu
ekleyerek karıştırın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder